Dit is een heel korte alternatieve tekst

Een podcast over mensen die inspireren om anders te denken en anders te doen. Een zoektocht naar vernieuwers, veranderaars en avonturiers die ons leren grenzen te verleggen en stimuleren om nieuwe routes te verkennen. Dit is echt interessant goeie stuff! Zo goed dat het gedeeld moet worden. Laat je inspireren door gedreven mensen die het verschil maken. Maar pas op. Het luisteren naar deze podcast kan leiden tot een oncontroleerbare stroom van frisse gedachten!

 

What is happening? Breinpeper! is mateloos nieuwsgierig, gaat op onderzoek uit en vraagt zich af wat er om zich heen gebeurd. Eén ding staat vast: Breinpeper! krijgt energie van frisse ideeën of mensen met een missie. Wie zijn deze mensen? Waar zijn ze mee bezig? Waar komt die bevlogenheid vandaan en waar denken ze dat het naartoe gaat? Dat is de rode draad van een serie energieke afleveringen die misschien wel aanzetten tot denken, handelen of andere frisse dingen.

Rob van Dijk

Breinpeper! is een creatief initiatief van Rob van Dijk en is ontstaan na een besluit om zich te committeren aan initiatieven die energie opleveren. Geboeid door mensen met vuur en een sucker for stories.

Ooit op zijn 10e begonnen met het opnemen van radioshows en interviews op cassettebandjes en was eigenlijk vergeten hoe leuk het is 😉